ÉPÜLETFOTÓZÁS

Párhuzamosok és merőlegesek? Egyenes vonalak? Szabályos formák? Tükröződésmentes felületek? Rossz szögből fotózás, ahol nem látszik minden megfelelően? Ennyit számítanak ezek? – kérdezik sokan.

Igen, többet is, mint gondolnád.

Az épületfotósfotós elsődleges feladata a valóság leképezése. Hiszen egy fénykép akkor jó, ha hiteles: pontosan azt láttatja, amit szabad szemmel is látunk. Tehát, ami szabad szemmel egyenes, párhuzamos vagy merőleges, annak nagyon fontos a fotón is annak lennie! Így lesz meg az eredeti épület pontos leképezése, illetve így lesz a végeredmény igazán kellemes, természetes látvány az emberi szemnek. 

Foglalkozz bár építészettel, tervezéssel, kivitelezéssel, kínálhatsz hideg-meleg burkolatokat, ácsolj tetőt, foglalkozz belsőépítészeti és technológiai tervezéssel, legyen árnyékolástechnikai céged vagy kereskedelmi egységed, ha növelni szeretnéd a profitod, a szolgáltatásaidról készült fotók számodra is fontosak.

 

Profi munkát csak profi képekkel lehet megőrizni és referenciaként felhasználni. Egy telefon képi felbontása, vagy egy nem jól megválasztott látószög, a függőleges vonalak teljes bedőlése, a nem megfelelő fényviszonyok a munka minőségét teljesen elvehetik.

 

Referenciafotót megfelelő gépparkkal, fotós szoftver ismerettel, több különböző adottságú és méretű befotózott ingatlanreferenciával rendelkező személy tud készíteni.

Kell a megfelelő térlátás, a rutin, komponáló képesség, tudni kell, hogy mit és hogyan akarunk láttatni és sokszor azt sem árt, ha előre tudjuk, hogy kinek készül a kép.

A profi ingatlan-, és épületfotókhoz tehát szakember kell. Személyemben a fentieket megtaláltad, állok rendelkezésedre!

Minden épület más és más, ezért az egyedi árajánlathoz kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, vagy tekintsd meg csomagajánlataimat. 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

HUN - Budapest | tamas.bata@gmail.com | Tel: +36-20-293-4849