ISMERJ MEG

Kedves Látogatóm!

 

Én abban sietek a segítségedre, hogy egy kép tényleg többet érjen minden szónál és a legvonzóbb módon tudd megmutatni a valóságot. Üzleti fotósként azon dolgozom hétről hétre, hogy Te a legtöbbet hozd ki a vállalkozásodból és megmutathasd a világnak, hogy milyen értékek is rejlenek a Te tevékenységedben.

 

Javaslom, hogy a referenciáimat se hagyd ki. Ha a fotóim magukért beszéltek feltétlenül vedd fel velem a kapcsolatot és dolgozzunk együtt!

A minőségi referenciafotó készíttetése nem luxus, hanem megtérülő befektetés. Ám nem mindegy, hogy egy hobbifotós, vagy egy szakember készíti őket. Rábízhatod az eladóra, vagy a titkárnődre is, de hacsak nem kiváló tehetségek, pórul járhatsz. Nem az ügyfelek elijesztése, hanem bevonzása a cél...​

 

Oldalamon számos olyan professzionális enteriőrfotót találsz, amelyet mintegy sebészi pontossággal állítottam össze. Védjegyem a precizitás, minden részletre odafigyelek. Csakis tökéletes végeredménnyel elégszem meg, természetesen az ügyfél igényeinek maximális figyelembevétele mellett.

Néhány kedvenc megjelenésem pdf-ben megtekinthető:

A mi otthonunk           Octogon               Lakáskultúra

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

HUN - Budapest | tamas.bata@gmail.com | Tel: +36-20-293-4849