• Bata Tamás

Mennyi ideig tart nálam egy fotózás?

Frissítve: 2019. szept 9.

Rengeteg idő, míg egy lakás felépül vagy megújul, de az is, míg elnyeri azt a szinte végső formáját. Hetek-hónapok telnek el, míg birtokba vehetik a tulajdonosok az új otthonukat, így ehhez képest a lakberendező és a belsőépítész munkáját megörökítő és referenciaként hasznosító enteriőrfotózás már szinte csak egy pillanatnak tűnik az addig eltelt időszakhoz képest.

Egy közepes lakás alapos fényképezése gyakorta 3-6 órán át is eltart.

Természetesen a méretek is befolyásolják a fotózás idejét. Egy kisebb lakás fotózása nyilván nem fog annyi ideig tartani, mint egy nyolc szobás házé és adott esetben egy nagy méretű ház fényképezése a külső képek okán lényegesen hosszabb lehet még a 6 óránál is.

A kültéri fotókat általában este vagy naplemente fényben szeretem megörökíteni a legszebb végeredményért. Az esti fények kül- és beltéri játéka egyedi kompozíciókat szül, igyekszem időt szánni erre is. A befektetett idő azonban minden esetben meghozza az eredményt, mert olyan képek születnek, amik dicsérik az építész, belsőépítész, lakberendező munkáját és tulajdonosnak is maradandó emlék marad.

Mit gondolsz, a te lakásodról mennyi idő alatt tudnék hasonló minőségű képeket készíteni? Tegyünk egy próbát!

16 megtekintés
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

HUN - Budapest | tamas.bata@gmail.com | Tel: +36-20-293-4849